Om Oekonomi.no


Hei

Oekonomi.no er et nettsted som ble startet i januar 2008 av tre tidligere studiekamerater fra Norges Handelshøyskole, NHH.

Nettstedet er tenkt å være et ikke-kommersielt, ikke-politisk nettsted for økonomiske kommentarer og debatt. Vi håper å kunne bruke økonomisk teori for å belyse spørsmål av samfunnsinteresse.

.

Vi er:

Trond Halvorsen som har en mastergrad i økonomi og administrasjon fra NHH med fordypning innen samfunnsøkonomi. Trond jobber i dag som doktorgradsstipendiat i samfunnsøkonomi ved NHH.

Are Oust jobber som førsteamanuensis i finansiell økonomi ved Handelshøyskolen i Trondheim, HiST. Han har en doktorgrad i økonomi ved NTNU på eie- og leiepriser i det norske boligmarkedet. Fra tidligere har Are en mastergrad i samfunnsøkonomi ved NHH og en mastergrad i regnskap og revisjon ved NHH (Tidligere høyere revisorstudium, HRS).  Ved innspill, forslag eller spørsmål ta kontakt på are@oekonomi.no.

Erlend Reigstad som har en mastergrad i økonomi og administrasjon fra NHH med fordypning innen samfunnsøkonomi. Erlend jobber i dag for Metier i Oslo, etter tidligere å ha jobbet for Accenture.

.

Vi håper at vi får med oss flere skribenter og gjestekommentatorer etter hvert og at vi vil få flere kommentarer på innleggene våre. Ellers så er det bare å ta kontakt om man har spørsmål innspill eller om en kanskje har lyst til å skrive eller hjelpe oss på andre måter.

Ta gjerne kontakt med oss ved hjelp av følgende skjema:

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Emne

    Melding